Najväčší portál na vyhľadávanie lekárov
Obrázok : MUDr. Katarína Mištíková

MUDr. Katarína Mištíková

Sonografia Trnava - kontakt, objednanie

Ultrazvuk, Sonografia, RTG

Sestra:

 

Adresa:

Trnava
Trnavský kraj

Objednajte sa k lekárovi - Vyberte požadovaný deň a čas
viac termínovmenej termínov

PRIJÍMAME NOVÝCH PACIENTOV. Cena za vyšetrenie je 50 Eur

Informácie o ambulancii:

N Noví pacienti Objednávanie Platba kartou

Komunikácia v jazykoch:

 

Ako sa k nám dostanete:

 

Hodnotenia:

 

O lekárovi / ambulancii:

 

Ponúkané služby:

Rádiológia je odvetvie medicíny, ktoré sa zameriava na diagnostiku a vyhodnocovanie zdravotných stavov prostredníctvom obrazových techník. Na našej klinike poskytujeme širokú škálu rádiologických služieb, vrátane ultrazvukových vyšetrení rôznych orgánov. Tieto vyšetrenia nám umožňujú detailne hodnotiť a diagnostikovať rôzne zdravotné stavy s cieľom poskytnúť efektívnu a cielenú liečbu.

Naše služby zahŕňajú ultrazvukové vyšetrenia brušných orgánov, ktoré poskytujú presné informácie o stave pečene, žlčníka, pankreasu a ďalších orgánov. Ultrazvuk močového systému je kľúčový pri diagnostike a hodnotení urologických problémov, zatiaľ čo ultrazvuk štítnej žľazy pomáha identifikovať a hodnotiť abnormality, ako sú uzlíky alebo zväčšenie štítnej žľazy. Ultrazvukové vyšetrenie pleurálnych dutín, slinných žliaz, prsníkov, brušnej aorty a Dopplerov ultrazvuk sú ďalšími dôležitými nástrojmi v našom diagnostickom arzenáli.

Ak máte zdravotné obavy alebo potrebujete presnú diagnostiku, naši odborníci sú tu, aby vám poskytli expertné poradenstvo a vysoko kvalitné rádiologické služby.

Cenník:

 

Fotogaléria: