Najväčší portál na vyhľadávanie lekárov
Obrázok : Anna Biskupič DiS. - DENTINIKA

Anna Biskupič DiS. - DENTINIKA

Biskupič DiS. - DENTINIKA Anna, Dentálna hygiena, Karlova Ves | NávštevaLekára


  • Jaroslav hodnotí:
    SUPER
Zobraziť ďalšie hodnotenia

Dentálna hygiena
Venujeme sa dospelým i deťom

Sestra:

 

Adresa:

Bratislava 4 - Karlova Ves
Bratislavský kraj

Objednajte sa k lekárovi - Vyberte požadovaný deň a čas
viac termínovmenej termínov

PRIJÍMAME NOVÝCH PACIENTOV. Moderné vybavenie ambulancie, precízna práca, citlivý prístup, kvalitné ošetrenie. Komplexnú starostlivosť poskytujeme deťom, dospelým, pacientom v čeľustno-ortopedickej liečbe (strojček), zabezpečujeme odborné ošetrenie pacientov s parodontitídou. AK MÁTE STRACH Z BOLESTI ALEBO VNÍMATE OŠETRENIE VEĽMI CITLIVO, DENTÁLNU HYGIENU JE MOŽNÉ REALIZOVAŤ V MIESTNOM ZNECITLIVENÍ.

Informácie o ambulancii:

P Parkovanie N Noví pacienti Objednávanie Platba kartou

Komunikácia v jazykoch:

Ako sa k nám dostanete:

 
  • Zastávka MHD: Segnerova
  • električky: 4, 9
 
Ambulancia sa nachádza v blízkosti Dlhé Diely a ulíc Karloveská, Jurigovo námestie, Molecova, Segnerova, Tilgnerova, 

Hodnotenia:

  • Super pristup, mila. Jednoznacna spokojnost Január 2024, Paulína
  • Jemný, precízny a profesionálny prístup. November 2023, Jana
  • Milý a odborný prístup. Odporúčam!Október 2023, Viktória
  • Veľmi milá, veľmi jemná práca. Nevnucuje produkty.Október 2023, Pavol
  • Profesionálna, milá, precízna, všetko pekne deťom vysvetlila, odporúčame a radi sa vrátimeOktóber 2023, Jana
  • Veľmi dôsledná, citlivá a príjemná pani doktorkaOktóber 2023, Andrea
  • Prijemná Doktorka, vysvestlí, poučí a to všetko s úsmevomOktóber 2023, Pavol
  • 10 z 10. Užastný prístup a profesionalita. Ma zubnú hygienu už len do Dentiniky.Október 2023, Zdenka
  • S výsledkom som nadmieru spokojná. Úplne splnila moje očakávania. Oceňujem aj vynikajúcu komunikáciu. Odporúčam všetkými desiatimi.September 2023, Sofia
  • Neskutočne mila pani doktorka August 2023, Alexandra
  • Profesionálna, starostlivá, milá pani magistra. August 2023, Ivica
  • veľmi milá a profesionálna, snaží sa vyčistiť všetko detailne, spokojnosťJún 2023, Darina
  • Milá a príjemná mladá magistra, poradí a všetko vysvetlí, čo ide robiť, hlavne deťom. Vrelo odporúčam. Jún 2023, Martin
  • Maximálna spokojnosť ! Máj 2023, Miroslava
Zobraziť ďalšie hodnotenia »« Skryť hodnotenia

O lekárovi / ambulancii:

D E N T I N I K A - moderná zubná prax poskytuje zdravotnú starostlivosť v oblasti stomatológie na vysokej odbornej i ľudskej úrovni. O vás, vaše zdravie a váš úsmev sa postaráme v príjemnej, pozitívnou energiou nabitej ambulancií . Našim pacientom venujeme čas, počúvame, informujeme, nepracujeme v napätí a v strese. Kvalitu výkonov garantujeme precíznou prácou a špičkovým technickým a materiálovým vybavením.

Ponúkané služby:

D E N T Á L N A   H Y G I E N A  realizovaná v zubnej ambulancií v pravidelných polročných intervaloch predstavuje neodeliteľnú súčasť starostlivosti o orálne zdravie. Má dôležitý preventívny význam a je vhodná pre všetky vekové kategórie.

 

Po detailnom vyšetrení stavu ďasien a závesného aparátu zubov (tzv. parodontu) zvážime adekvátny, pre váš stav najvhodnejší postup prevedenia dentálnej hygieny. Pri ošetrení uplatňujeme princíp GBT - Guided biofilm therapy. Podstatou je úvodné pieskovanie AIR FLOW, vďaka ktorému sa najskôr zo zubov odstránia mäkké nánosy povlakov a pigmenty. Potom hygienička odstraňuje tvrdé nánosy čiže zubný kameň. Ambulanciu máme vybavenú značkovým ultrazvukovým prístrojom a kvalitnými ručnými nástrojmi, ktorými jemne no zároveň účinne odstránime prítomný zubný kameň.

 

Súčasťou dentálnej hygieny je aj motivácia a inštruktáž, kde Vás i vaše deti naučíme, ako sa správne o chrup a ďasná každodenne starať, odporučíme vhodné pomôcky starostlivosti (zubné kefky, medzizubné kefky, pasty, ústne vody...)

 

Pri inštruktáži detí a mládeže využívame ako motivačný prostiedok farbenie špeciálnym roztokom, ktorý odhalí miesta, ktoré si deti nedostatočne alebo vôbec nečistia a na ktoré si treba pri domácej starostlivosti „posvietiť“. Dentálnu hygienu realizujeme aj u detí s fixnými aparátom (zubný strojček).

 

Fluoridácia alebo remineralizácia predstavuje preventívny postup s cieľom zvýšiť odolnosť skloviny zubov voči kyselinám, ktoré sú produkované baktériami zubného povlaku. Znižuje sa tak riziko vzniku zubného kazu. Aplikáciu fluoridového gélu alebo laku či remineralizačného krému s obsahom vápnika odporúčame u detí do 18 rokov veku každých 6 mesiacov.

 

Ošetreniu pacientov s rôznymi stupňami parodontitídy venujeme osobitnú pozornosť. Cieľom je zabrániť progresií ochorenia, zastabilizovať existujúci stav a zamedziť tak stratám zubov. Pacienti sú pozývaní na kontroly a ošetrenie v závislosti od štádia ochorenia aspoň 3-4x ročne. V prípade vážnejších stavov sa postup prevedenia dentálnej hygieny a prípadné komplexnejšie vyšetrenie konzultuje so zubným lekárom (MUDr. Mgr. Soňa Vlčková).

 

AK MÁTE STRACH Z BOLESTI ALEBO VNÍMATE OŠETRENIE VEĽMI CITLIVO,

DENTÁLNU HYGIENU JE MOŽNÉ REALIZOVAŤ V MIESTNOM ZNECITLIVENÍ.

(anestézu podáva zubný lekár)

 

CENNÍK: https://www.dentinika.sk/sk/cennik/dentalna-hygiena

 

Cenník:

 

Fotogaléria:

Fotografia ambulancie Fotografia ambulancie Fotografia ambulancie Fotografia ambulancie Fotografia ambulancie Fotografia ambulancie Fotografia ambulancie