Najväčší portál na vyhľadávanie lekárov
Obrázok : MUDr. PharmDr. Mária Oravcová

MUDr. PharmDr. Mária Oravcová

MUDr. PharmDr. Oravcová Mária, kožný lekár, Staré Mesto | NávštevaLekára

Kožný lekár, dermatovenerológ, dermatológ

Sestra:

 

Adresa:

Bratislava 1 - Staré Mesto
Bratislavský kraj

Objednajte sa k lekárovi - Vyberte požadovaný deň a čas
viac termínovmenej termínov

PRIJÍMAME NOVÝCH PACIENTOV. Jednorazový registračný poplatok za vstupné vyšetrenie je 69 Eur. Seniori nad 70 rokov, zdravotne ťažko postihnuté osoby a študenti s platnou ISIC kartou majú nárok na zľavu 50% z ceny vstupných a kontrolných vyšetrení. Na vstupné dermatologické vyšetrenie NIE JE potrebný výmenný lístok od Vášho obvodného lekára.

Informácie o ambulancii:

N Noví pacienti Objednávanie

Komunikácia v jazykoch:

 

Ako sa k nám dostanete:

  • Parkovanie možné bezplatne počas 3 hodín v neďalekom centre Eurovea
  • MHD: Šafárikovo nám. - električky: 4, 11, 12, 13, 14, autobusy: 50, 95, 128
  • MHD: Malá scéna - autobusy: 28, 50, 70, 78, 95, 133

Hodnotenia:

 

O lekárovi / ambulancii:

Študovala na Farmaceutickej fakulte UK v Bratislave. Počas štúdia absolvovala Erasmus program v Barcelone a medzinárodnú stáž v nemocnici v Singapure, kde nadobudla túžbu stať sa lekárkou. Štúdium farmácie ukončila rigoróznym programom a zároveň vyštudovala odbor všeobecného lekárstva na Lekárskej fakulte UK v Bratislave. Po rodičovskej dovolenke pracovala v Detskej dermatovenerologickej klinike v Národnom ústave detských chorôb v Bratislave, kde sa popri starostlivosti o pacientov na lôžkovom oddelení a odbornej ambulancii venovala aj konziliárnej činnosti. Veľký dôraz kladie na neustále vzdelávanie - a to nielen v podobe dennodenného štúdia, ale aj účasťou na podujatiach na Slovensku a v zahraničí. V rámci prepojenia dermatovenerológie s príbuznými odbormi sa zaoberá najmä oblasťou klinickej imunoalergológie. Medicínu vníma ako poslanie a pacienta ako stredobod svojho pracovného záujmu. Plynule komunikuje v angličtine a španielčine. Má tri deti. Popri rodine a priateľoch sa rada venuje štúdiu nemeckého a maďarského jazyka a športovým aktivitám

Ponúkané služby:

Dermatologické centrum Bezručova sa zameriava na poskytovanie zdravotnej starostlivosti pre pacientov s rôznymi kožnými ochoreniami . Zdravotnú starostlivosť poskytujú skúsení a kvalifikovaní lekári a zdravotné sestry a centrum je vybavené najmodernejším prístrojovým vybavením.

Našim cieľom je poskytnúť našim pacientom najlepšiu možnú zdravotnú starostlivosť.

Cenník:

 

Fotogaléria: